top of page

Teamtur 2015

Oppdatert: 27. des. 2019

I 2015 hadde vi vår første teamtur med "Med Hjerte For India". I oktober var både store og små klar til å oppleve et nytt land, med spennende mat, ny kultur og masse innrykk. Teamet bestod av tolv stykk, som var klar for kultur og turisme på 10 dager. For en opplevelse!!


Landområde

"Med Hjerte For India" har fokus på å hjelpe slumbarn til å få utdanning, og aktiviserer barna etter skoletid. I den anledning besøkte vi landområde som er det største prosjektet som er i sving. Her skal det komme opp et aktivitetssenter for slumbarna, men også for den lokalebefolkningen i nærområdet.


Vi fikk også litt tid til å leke turist i landet. Vi besøkte Taj Mahal og India Gate, som er et "must" om du skal besøke dette landet. Taj Mahal ligger i Agra og var et flott skue bygget på imponerende vis! Vi var også innom Mahatma Ghandis residence, badeland, fornøyelsesparker, tigersafari og selvfølgelig også litt shopping. Her fikk damene muligheten til å kjøpe seg "Sari" som er en tradisjonell drakt, de fleste kvinner bærer daglig.
Kort oppsummert

Dette var en opplevelsesrik tur for alle, både små og store satt igjen med mye inntrykk. Vi fikk se hvordan landet bar preg av kastesystem og fattigdom. Kontrastene var store og det var veldig spesielt å se fattige og rike leve så tett side om side og at den øvre klassen virket uberørt av at det var så mye fattigdom rundt dem. De virket til å mene at de var skyld i sin egen situasjon på grunn av sitt tidligere liv. Trist tankegang.

Vi fikk også vært litt turister,shoppet og spist masse god mat!! Så oppsumert en veldig vellykket tur både opplevelsesrikt og sosialt!

19 visninger0 kommentarer

Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page